CZĘŚCI WSPÓLNE W ZABUDOWIE WIELORODZINNEJ BULVAR

Projekt realizowany w klimacie art style. Częścią reprezentatywną całej inwestycji jest Lobby – możemy w nim zobaczyć nowoczesne meble i dekoracje prezentujące naturalne materiały, neutralne lub ziemiste kolory. Współczesny styl jest jednocześnie uspokajający i radosny. Jest usiany elementami architektonicznymi, detalami dekoracyjnymi, dbałością o odważne skale i zwięzłą paletą kolorów, aby stworzyć ciepłą przestrzeń.

W naszych projektach prostota, czysta linia oraz gra na fakturze mają podstawowe znaczenie w osiągnięciu idealnie wyważonego projektu w stylu współczesnym. Główną zasadą, która przejawia się w naszych rozwiązaniach to zwrócenie uwagi na silne przywiązanie do nowoczesnej prostoty. Elegancka paleta barw, wysublimowane połączenie odcieni klasycznej czerni, eleganckiego brązu i szlachetnego mosiądzu w połączeniu z białym wielkoformatowym spiekiem kwarcowym. W ciągach wspólnych podkreślają wysoką klasę inwestycji.

Realizacja projektu miała na celu wprowadzenie ziemistych akcentów kolorystycznych jako podstawę do wyrazistych dzieł sztuki i obiektów o większej osobowości. Sztuka we wnętrzu to coś więcej niż dekoracje. Daje poczucie unikalności poprzez wprowadzenie elementów niepowtarzalnych i wyjątkowych. Sztuka rozwija, inspiruje, budzi emocje. Jest środkiem, który pomaga osiągnąć harmonię między osobą, a otaczającym ją światem. Wyjątkowy charakter inwestycji zapewnia przestrzeń wspólna zaprojektowana z myślą o odpoczynku. We wnętrzu znajduje się kompleks wypoczynkowy z salą klubową, salą kinową, spa, saunami oraz siłownią. Prywatna strefa klubowa z salą fitness oraz saunami.

Projekt nowoczesnych, przestronnych wnętrz od reprezentacyjnego lobby, przez salę klubową z kinem po strefę relaksu to spełnienie oczekiwań mieszkańców. Dbałość o szczegóły wspólnego życia, zwracamy szczególną uwagę na sposób, w jaki użytkownicy wchodzą interakcję z przestrzenią i sobą nawzajem.

No one knows black and white interior like us